Најавување

English French German Macedonian

Зборници

Филтер по Наслови 

Прикажи # 
# Наслов на артиклот Автор Кликови
1 КНИГАТА И БИБЛИОТЕКАТА – МОСТОВИ КОН НЕНАСИЛНА КОМУНИКАЦИЈА КАЈ МЛАДИТЕ, Зборник на стручни трудови, 2016 (PDF) Administrator 726
2 Единаесетта роднокрајна средба со битолските писатели од Македонија, 2016 (PDF) Administrator 769
3 Десетта роднокрајна средба со битолските писатели од Македонија, 2015 (PDF) Administrator 613
4 Девета роднокрајна средба со битолските писатели од Македонија, 2014 (PDF) Administrator 1437
5 Осма роднокрајна средба со битолските писатели од Македонија (PDF) Administrator 1937
6 Зборник на научни трудови од Работилницата за значењето на книгата 10.07.2013 година, Битола (PDF) Administrator 2302
7 Седма роднокрајна средба со битолските писатели од Македонија, 31 мај 2012 година (PDF) Administrator 2286
8 Шеста роднокрајна средба со битолските писатели од Македонија, 23 мај 2011 (PDF) Administrator 2233
9 Петта роднокрајна средба со битолските писатели од Македонија (PDF) Administrator 2339
10 Четврта Роднокрајна средба на битолските писатели од Македонија, Зборник на излагања, Тркалезна маса, Битола, 29 мај 2009 година (PDF) Administrator 2639
11 Трета Роднокрајна средба на битолските писатели од Македонија, Зборник на излагања, тркалезна маса, 2008 година (PDF) Administrator 3203
12 Зборник од Втората традиционална средба со роднокрајните автори, 2007 год. (PDF) Administrator 2685
13 Прва роднокрајна средба со битолски писатели од Македонија, 2005 Administrator 2076

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер