English French German Macedonian

Настани

подготвува Фатма Бајрам Аземовска

Обуки за професионален развој

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

„Националната установа - Универзитетска библиотека Св. Климент Охридски“ во соработка со едукативниот центар „Арс Ламина“ од Скопје, на ден 24 ноември 2018 година (сабота) организираат обуки на теми: „Изградување на правилен изговор и говор кај децата“ со почеток од 9.30 до 12.30 часот и „Социоемоционален развој кај децата“ со почеток од 12.30 до 15.30 часот. Цената на една обука е 826,00 денари, со вклучено ддв. Напомена: доколку се посетат двете обуки, следува попуст од 10% на втората обука.“

*НАПОМЕНА: Задолжително пријавување најдоцна до 21 ноември (среда) 2018 година, на mailot Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или на 071/346452 Обуките ќе се одржат во просториите на библиотеката на улица „Пеце Матичевски“ бр.39 Битола. Информации: Контакт тел. 02/3222-808 или 071/346-452 Е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите https://www.facebook.com/edukativencentarArsLamina/?eid=ARAYd1TAwq5DFVf2_SwQ12HCypqAORGP1wlqhB_g6hXOk-wahfBv80nhi1s1-5zNYS-1Dst5zY6yr2gj&__xts__[0]=68.ARDWRMwc7PO7U2ZtvgaGaQXM7wr3mZ2QiDpdQVIdBwAwnbZDkdFruV5D5BVO1fDTWxKNNfRrm2J8GETfZ8xJOGE3ndHEMl9GfXKUqVGdU0iYU-IU-Pm6lHA3YHCJusCArG6GXmG6ZdAWWl5c3JcNuwQ80kRVi5f4dZuN_FEIrB-pGvxVwO52hHVUhQ9Ig6kMl3Whx8G9VGl97Ma968ayl3S_b-3r9vtt0vCK1IEj1XFyCGKPf0mGuQaJ_UW-zlzo2blpHRNpg92ceMtcDLDl9otWsGbOjcY5mnvZd3RmjQVMLFkaOmh7xG1-2IndTl-Z7JWPSc1Y7obcItMn9Ba-&__tn__=-UK-R

 

Известување за одложување на обуки за ден 10.11.2018 во НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Националната установа - Универзитетската библиотека „Св. Климент Охридски“ - Битола и едукативниот центар Арс Ламина од Скопје ги известуваат заинтересираните во врска со одржувањето на обуките на теми: „Изградување на правилен изговор и говор кај децата“ и „Социоемоционален развој кај децата“ кои требаше да се одржат на ден 10.11.2018 година ќе бидат одложени, поради мал број на пријавени учесници.

   

ИЗЛОЖБА НА КНИГИ ПО ПОВОД 4-ТИ НОЕМВРИ

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

По повод 4-ти Ноември - ослободување на градот Битола, во холот на НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола поставена е тематска изложба на книги поврзани со празникот. На следниот линк следат повеќе фотографии  https://www.facebook.com/pg/nuub.mk/photos/?tab=album&album_id=10156963345493679

 

 

 

 

 

   

Страница 1 од 201

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер