Настани

Промоции 05.06.2008 г

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола, во рамките на манифестациите “Битола град на културата 2008” и “2008 година, Година на македонскиот јазик” на ден 05.06.2008 година, (четврток) и 06.06.2008 година, (петок) во салата за промоции на Библиотеката со почеток во 12 часот организираше промоции на две книги.
 

Промоции 05.06.2008 г. (четврток) во 12 часот.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Промоција на книгата “КОГА ТЕ МОЛЕВ ДА ПОРАСНЕШ” од авторот ИВАН АНТОНОВСКИ од Скопје. Промотор на книгата беше проф. д-р. ВЕРА СТОЈЧЕВСКА АНТИЌ.
   

Промоции 06.06.2008 г. (петок) во 12 часот.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Промоција на книгата “ЗАЅИДАНА ВРАТА” од авторот МИРЈАНА СТОЈАНОВСКА- ПАЛИГОРА од Битола. Промотори на книгата беа: Проф. др. ВЕНКО АНДОНОВСКИ  и проф. д-р. ВЕРА СТОЈЧЕВСКА АНТИЌ од Скопје.
   

Страница 294 од 303

Сподели на Facebook