Настани

Изложби 21.2.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола на 22.2.2008 година во холот на Библиотеката приреди изложба на книги од издавачот Државен Архив на Македонија.
 

Изложби 15.2.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас ) ИЗЛОЖБА НА КНИГИ од Рајко Жинзифов.
   

Изложби 7.2.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ИЗЛОЖБА НА КНИГИ од Фјодор Достоевски
   

Страница 299 од 314

Сподели на Facebook