Настани

Други активности 26.05.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

ПЕТТИ САЕМ НА КНИГАТА

На 26 Мај 2008 година, (понеделник) во 20.00 часот во организација на Библиотеката свечено беше отворен Петтиот Саем на книгата Битола 2008 пред Народниот театар.

 

Други активности 23.05.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

ТРКАЛЕЗНА МАСА

На 23.05.2008 година, (петок) во 12.00 часот во Роднокрајната читална ќе се организира Тркалезна маса со писателите.

   

Други активности 22.05.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

35 ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА БДМ

Во организација на Библиотеката “Св. Климент Охридски” од Битола, на 22.05.2008 година, (четврток) со почеток во 14.00 часот,во салата за промоции на Библиотеката, Библиотекарското друштво на Македонија го одржа 35 -то годишно собрание.

Истиот ден во 18.00 часот во Роднокрајната сала ќе бидат претставени роднокрајните автори учесници на Третата роднокрајна средба на битолските писатели од Македонија под медијаторство на д-р Николче Велјановски

   

Страница 292 од 314

Сподели на Facebook