Настани

Промоции 30.04.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

НУУБ “Св. Климент Охридски”, Македонското научо друштво од Битола и Книгоиздателството  “Македонска искра”од Скопје на ден 30.04.2008 година со почеток во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката организираја Свечена промоција на историските дела:

1. ИСТОРИЈА НА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД ОД АНТИЧКИ    ВРЕМИЊА ДО ДЕНЕС од авторот Ристо Стефов од Канада.

Промотор: Дипл.археолог Аница Ѓоргиевска од Битола.

2.   ОД ПАНОНИЈА ДЕ ЕГЕЈ автори: Академик Антоније Чкокљев-Дончо и Славе Николовски-Катин од Скопје.

Промотор: Проф. д-р Вера Стојчевска-Антиќ од Скопје.

 

Промоции 11.04.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната  установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” - Битола, на ден 11.04.2008 година (петок) во салата за промоции во Библиотеката со почеток во 12 часот организираше ПРОМОЦИЈА на книгата :   “БИБЛИОТЕЧНО РАБОТЕЊЕ”  прирачник за сите видови библиотеки: Книга 1, Акцесорна обработка на библиотечниот материјал и нејзина примена во автоматизираното работење  од  БЛАГОЈ НИКОЛОВ.
   

Промоции 04.04.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Л И Т Е Р А Т У Р Н А  С Р Е Д Б А

Националната  установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” - Битола, Издавачката куќа “Макавеј”- Скопје и Генералниот конзулат на Р. Бугарија во Битола на 04.04.2008 година (петок) во 12 часот, во салата за промоции организираја Л И Т Е Р А Т У Р Н А  С Р Е Д Б А со ЕЛКА ЊАГАЛОВА поетеса од Република Бугарија и промоција на нејзината книга “НИЕ”. Промотори на книгата беа: Санде Стојчевски и Бранко Цветковски од Скопје.

   

Страница 286 од 294

Сподели на Facebook