Настани

Промоции 20.11.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ПРЕДАВАЊЕ И ПРОМОЦИЈА НА КНИГА
“СУШТИНА НА СЕГАШНАТА МЕЃУНАРОДНА ФИНАНСИСКА КРИЗА”

Македонското научно друштво од Битола во салата за промоции на Библиотеката на 20 Ноември во 12 часот го организираше ова предавање на Проф. д-р Тихомир Јовановски. По предавањето и дискусијата се одржа промоција на книгата на професорот д-р Тихомир Јовановски “Економија за менаџери”
 

Промоции 28.10.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ПРОМОЦИЈА НА ЗБОРНИК
Во организација на Здружението на граѓани прогонувани затворани и осудувани за идеите за самобитноста на македонскиот народ и неговата државност на ден 28 Октомври во салата за промоции на Библиотеката во 12 часот организираше промоција на “Зборникот на политички затвореници 1945 - 1990”. Промоцијата ја отвори градоначалникот на Битола г-дин Владимир Талески. Промотор на Зборникот беше проф. д-р Вера Стојчевска Антиќ а свое обраќање имаше и претседателот на Здружението.
   

Промоции 17.10.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ПРОМОЦИЈА НА КНИГА
Во Библиотеката “Св. Климент Охридски” од Битола во салата за промоции во 12 часот се одржа промоција на книгата “Раскажувачки текстови врз фактографски основи 1940 - 1945 плус 2004”, од авторот Мишко Божиновски.
   

Страница 282 од 293

Сподели на Facebook