English French German Macedonian

Настани

Промоции 30.08.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотеката “Св. Климент Охридски” од Битола, во рамките на Програмата за културни активности во 2007 година на ден 30.08.2007 година (четврток) во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката организише промоција на книгите: “ЖЕНА НА БРЕГОТ ОД ОКЕАНОТ” и “ХАРФА” од Рада Видиновска. Промотори: м-р. Разме Кумбароски, писател, Никола Кљусев, академик.
 

Промоции 26.09.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотеката “Св. Климент Охридски” од Битола на ден 26.09.2007 година (среда) во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката организише промоција на книгата “ВЕЧНИОТ ОГАН НА ФИЛОСОФИЈАТА” од Јозо Т. Бошковски Јон. Промотор беше проф. д-р Ферид Мухиќ.
   

Промоции 21.09.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотеката “Св. Климент Охридски” од Битола на ден 21.09.2007 година (петок) во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката организише промоција на монографијата “ОРЕОЛОТ НА ДЕВА МАРИЈА И СВ. БОГОРОДИЦА СЛИМНИЧКА ВО ПРЕСПА” од Вера Стојчевска - Антиќ и Славе Николовски -Катин.
   

Страница 248 од 251

Сподели на Facebook