English French German Macedonian

Настани

подготвува Фатма Бајрам Аземовска

Промоции 26.09.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола на ден 26 Септември во салата за промоции во 12 часот организираше промоција на книгата: “ВЕЧНИОТ ОГАН НА ФИЛОСОФИЈАТА”од авторот Јозо Т. Бошковски Јон. Промотор на книгата беше проф. д-р. Ферид Мухиќ.
 

Промоции 21.09.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) На празникот Рождество на Пресвета Богородица - Мала Богородица, 21 Септември во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката се одржа промоција на монографијата: “ОРЕОЛОТ НА ДЕВА МАРИЈА И СВЕТА БОГОРОДИЦА СЛИМНИЧКА ВО ПРЕСПА” од авторите: Вера Стојчевска - Антиќ и Славе Николовски - Катин.
   

Промоции 30.08.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотеката “Св. Климент Охридски” од Битола, во рамките на Програмата за културни активности во 2007 година на ден 30.08.2007 година (четврток) во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката организише промоција на книгите: “ЖЕНА НА БРЕГОТ ОД ОКЕАНОТ” и “ХАРФА” од Рада Видиновска. Промотори: м-р. Разме Кумбароски, писател, Никола Кљусев, академик.
   

Страница 246 од 250

Сподели на Facebook
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер