English French German Macedonian

Настани

подготвува Фатма Бајрам Аземовска

ЧИТАЈ КНИГА ВО ЗОО БИТОЛА И ДРУЖИ СЕ СО ЖИВОТНИТЕ

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

 

Биди Кабадаја - читај книги!

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Во рамките на програмата БИТФЕСТ 2012 година, НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола ќе го реализира проектот„Биди кабадаја - читај книга“.
Земете добра книга, најдете добро место за читање, кафенце до Вас и уживајте.

Читај повеќе: Биди Кабадаја - читај книги!

   

Учиме да твориме

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас )

Во рамките на програмата на БИТФЕСТ 2012, НУУБ „СВ.Климент Охридски“ - Битола започнува да го реализира проектот „Учиме да твориме“.

Читај повеќе: Учиме да твориме

   

Страница 193 од 249

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер