English French German Macedonian

Настани

подготвува Фатма Бајрам Аземовска

Промоции 21.11.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ПРОМОЦИЈА НА КНИГА
Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” и Општината Битола на 21 Ноември 2008 година, во 12 часот во салата за промоции организираја промоција на книгата “ФИЛИП ВТОРИ МАКЕДОНЕЦОТ” од авторите Ангелина Маркус и Ристо Поповски. Промотор на книгата беше проф. д-р Владимир Михајловски.
 

Промоции 20.11.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ПРЕДАВАЊЕ И ПРОМОЦИЈА НА КНИГА
“СУШТИНА НА СЕГАШНАТА МЕЃУНАРОДНА ФИНАНСИСКА КРИЗА”

Македонското научно друштво од Битола во салата за промоции на Библиотеката на 20 Ноември во 12 часот го организираше ова предавање на Проф. д-р Тихомир Јовановски. По предавањето и дискусијата се одржа промоција на книгата на професорот д-р Тихомир Јовановски “Економија за менаџери”
   

Промоции 28.10.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ПРОМОЦИЈА НА ЗБОРНИК
Во организација на Здружението на граѓани прогонувани затворани и осудувани за идеите за самобитноста на македонскиот народ и неговата државност на ден 28 Октомври во салата за промоции на Библиотеката во 12 часот организираше промоција на “Зборникот на политички затвореници 1945 - 1990”. Промоцијата ја отвори градоначалникот на Битола г-дин Владимир Талески. Промотор на Зборникот беше проф. д-р Вера Стојчевска Антиќ а свое обраќање имаше и претседателот на Здружението.
   

Страница 178 од 190

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер