English French German Macedonian

Информации за корисници

подготвува: м-р Гордана Ѓорѓиевска - Неделковски

Филтер по Наслови 

Прикажи # 
# Наслов на артиклот Автор Кликови
11 55 издание на „Рациновите средби“ Александар Крстев 1560
12 Светислав Басара добитник на наградата „Прозарт“ Александар Крстев 1639
13 Адам Загајевски, добитник на Наградата Златен венец на СВП Administrator 1632
14 Доделена наградата за „Роман на годината“ (2017) Administrator 1784
15 Награди за најуспешни книжевни дела Administrator 1888
16 18-ти традиционален Саем на книга Administrator 2707
17 Зошто треба да ги читаме класиците? Administrator 2364
18 Доделена наградата „Балканика“ Administrator 1833
19 Конкурс за најуспешни литературани остварувања во 2017 Administrator 1930
20 Меѓународен конкурс за поезија „Антево слово“ Administrator 1972

Страница 2 од 3

Сподели на Facebook