English French German Macedonian

СПИСОК НА ПРОЕКТИ 2016 ГОДИНА - НУУБ „СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ - БИТОЛА

PDFПечатиЕ-пошта

( 2 Гласа )
 • Списание „Библиотечен тренд“, 2 броја;
 • Обука на библиотекари за користење на програмската поддршка COBISS 3;
 • Збогатување на книжните фондови за 2016 година;
 • Kултурни манифестации во НУУБ „Св. Kлимент Охридски“ - Битола;
 • Десетта роднокрајна средба на битолските роднокрајни писатели од Македонија;
 • Зборник на излагања;
 • Опрема и материјали за Одделот за заштита и репрографија;
 • Слушај музика, биди среќен;
 • Јас читам, а ти?;
 • Мини библиотеки;
 • Управување со конфликти - едукација на млади;
 • Активности за популаризација на книгата - промовирање и презентирање на тековната книжна продукција, на новооткупените книги и на оние кои со проект на Владата на РМ се доделени на Библиотеката и се наменети за продажба;
 • Учество на Kонференцијата на Меѓународното здружение на библиотекарски асоцијации и библиотеки - ИФЛА во Kолумбус, Охајо - САД.
Сподели на Facebook