Промоции 26.09.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола на ден 26 Септември во салата за промоции во 12 часот организираше промоција на книгата: “ВЕЧНИОТ ОГАН НА ФИЛОСОФИЈАТА”од авторот Јозо Т. Бошковски Јон. Промотор на книгата беше проф. д-р. Ферид Мухиќ.
Сподели на Facebook