Промоции 21.09.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) На празникот Рождество на Пресвета Богородица - Мала Богородица, 21 Септември во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката се одржа промоција на монографијата: “ОРЕОЛОТ НА ДЕВА МАРИЈА И СВЕТА БОГОРОДИЦА СЛИМНИЧКА ВО ПРЕСПА” од авторите: Вера Стојчевска - Антиќ и Славе Николовски - Катин.
Сподели на Facebook