English French German Macedonian

Промоции 26.04.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 3 Гласа ) На 26.04.2007 година, во салата за промоции на Библиотеката во 12 часот се одржа промоција на новата книга збирка на поезија “Вртлогот на занесот” од младата поетеса Ирена Црвенковска од Битола.
Сподели на Facebook
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер