English French German Macedonian

Промоции 27.03.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

ПРОМОЦИЈА НА БИБЛИОГРАФИЈА

По повод културната манифестација “Денови на библиотеката” организирана во чест на 62 годишното постоење на Библиотеката “Св. Климент Охридски” од Битола, на ден 27.03.2007 година (вторник) со почеток во 12 часот во салата за промоции се одржа промоција на “Библиографија за Вера Стојчевска-Антиќ” од Јоланда Бошевска, Цветанка Дамјановска, Лена Секуловска. Промотори на Библиографијата беа: Д-р Александар Стерјовски и проф. д-р Димитар Пандев.

Сподели на Facebook
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер