English French German Macedonian

СПИСОК НА ПРОЕКТИ 2013 ГОДИНА - НУУБ „СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ - БИТОЛА

PDFПечатиЕ-пошта

( 5 Гласа )
  • „Библиотекарството во Битола“ ‐ книга 2 ‐ Национална установа ‐ Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ ‐ Битола ‐ историја и развој;
  • „Библиотечен тренд“1 број;
  • Санација на подрумските простории на старата зграда на НУ Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“, Битола;
  • Говорот на брановите ‐ проект наменет за лица со оштетен слух и говор;
  • Обука на библиотекари за користење на програмската поддршка COBISS 2;
  • Членски карти IV фаза;
  • Збогатување на книжните фондови за 2013 година;
  • Откуп на раритетни;
  • Претставување на 30 изданија и изложба на репродукции од најстарите библиотеки во Битола до денес во Берлин, Германија;
  • Претставување на 30 изданија и изложба на репродукции од најстарите библиотеки во Битола до денес во Цирих, Швајцарија.
Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер