English French German Macedonian

Промоција на книгата ЛИНКЕСТИДА И ДЕВРИОП

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

 

НУ - Универзитетска библиотека
„Св. Климент Охридски“ – Битола

организира

Промоција на книгата
КОРПУС НА СТАРИТЕ ГРАДОВИ И
ТВРДИНИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
АРХЕОЛОШКО, ИСТОРИСКА ТОПОГРАФИЈА
ТОМ I
РАНА АНТИКА
ЛИНКЕСТИДА И ДЕВРИОП

 

Автор
д-р Виктор Лилчиќ

Поздравна реч
г-дин Науме Ѓоргиевски
директор на НУУБ „Св. Климент Охридски“

Битола

Промотори
академик д-р Вера Битракова - Грозданова
доцент д-р Марјан Јованов

01.03.2013 (петок) во 12 часот
НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола
(сала за промоции)

Сподели на Facebook