English French German Macedonian

Дел од активностите на проектот „Проверка на реалноста...

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Ученици кои се дел од  меѓународен проектот од ОУ „Кирил и Методиј“ – Битола и ученици од Романија имаа можност да се запознат со работата на библиотеката и нејзиното функционирање.

Сподели на Facebook