English French German Macedonian

Промоции 23.02.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола на 23.02.2007 година во 12.00 часот организираше Промоција на книгата “ЗАКОПАНА ВИСТИНА” од битолскиот писател Добре Тодоровски. За книгата говореше писателот Радован П. Цветковски. Промоцијата се одржа во Роднокрајното одделение на Библиотеката.
Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер