English French German Macedonian

Поетски рефлексии

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Во рамките на програмата БИТФЕСТ 2012 година, НУУБ „Св.Климент Охридски“ – Битола  на ден 22.08.2012 година ( среда) со почеток во 11 часот во салата за промоции во Библиотеката,   ќе им додели награди на најдобрите фотографии – креативни места за читање на книгата во рамките на проектот на „Биди кабадаја – читај книга“. Исто така на 15-мина учесници на проектот „Учиме да твориме“ ќе им се доделат сертификати за учество во проектот.
Битолската публика  ќе може да ужива во друштвото на младите поети. Целта на настанот е да ги поттикне и мотивира младите поети да го промовираат своето творештво и со тоа да им се даде можност креативно да се изразат. Настанот е дел од проектот „Поетски рефлексии“.

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер