Најавување

English French German Macedonian

Зачленување

PDFПечатиЕ-пошта

Зачленувањето се врши со лична карта или патна исправа и чини 200 денари за деца и возрасни.

Работно време: секој работен ден (понеделник - петок) од 7,00 до 20,00 часот и сабота од 8,00 до 15,00 часот.

Сподели на Facebook
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер