English French German Macedonian

Читатели на годината

PDFПечатиЕ-пошта

( 2 Гласа )

Во рамките на програмата за одбележување на Патрониот празник на Библиототеката, традиционално секоја година, НУУБ Св. Климент Охридски- Битола ја доделува наградата за читател на годината, и тоа во пет категории зависно од возраста на читателите:

- предучилишна возраст

- основно образование

- средно образование

- високо образование

- возрасни

 

 

За читател на годината во  категоријата предучилишна возраст е Трајановска Кристина.

Читател на година во категоријата основно образование е Димовски Христијан.

Читател на годината во категоријата средно образование е Каваев Катерина.

Читател на годината во категоријата високо образование е Талевска Биљана.

Читател на годината во категоријата возрасни читатели е Велјановска Милица.

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер