Сестри

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Четири сестри, целосно посветени на својата кариера, по многу години белосветски талкања започнуваат да живеат заедно во една стара куќа во Њујорк, за повторно да ги состават деловите од својот разрушен свет. Со длабока умешност Даниела Стил успева да ја води приказната на четирите сестри кои се сакаат и почитуваат, се борат и победуваат и чии судбини се неразделно поврзани. Восхитувачка приказна полна со хумор, романса и акција.
Авторката ни пренесува моќна порака за тоа колку е силна желбата за живот. Приказна за успехот на семејството кое знае да се радува на убавината, но и да се бори со тешката трагедија која на сестрите ќе им го смени животот од корен.

Сподели на Facebook