English French German Macedonian

ИЗЛОЖБА НА КНИГИ - 23 Октомври - Денот на македонската револуционерна борба

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас )

Националната установа Универзитетска библиотека Св. Климент Охридскиод Битола за одбележување на 23 Октомври - Денот на македонската револуционерна борба во холот на Библиотеката припреми тематска изложба на книги комбинирана со портрети на македонските револуционери каширани на картон. Изложбата ја сочинуваат околу 70 монографски публикаци кои содржински соодветствуваат со овој голем празник на Македонија.

 

 

 

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер