English French German Macedonian

Промоција

PDFПечатиЕ-пошта

( 2 Гласа )

Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола, по повод 11-ти Октомври - Денот на востанието на македонскиот народ, во салата за промоции на 09.10.2009 година (петок) во 13.00 часот организираше промоција на романот „СОСЕДОВАТА КОКОШКА“ од битолскиот писател Никола Кочовски.

Промотори на романот беа Петре Димовски и Радован П. Цветковски.

На промоцијата беа читани извадоци од романот. Пропратен дел на промоцијата беше изложбата на книги што Библиотеката ја организира од овој познат битолски писател и истата беше поставена во холот на Библиотеката.

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер