Работна средба - размена на искуства

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

На ден 04.11.2021 година се оствари средба со директорката на ООУ „Елпида Караманди“- Битола, Татјана Дамчевска и вработените од НУУБ „Св. Климент Охридски“- Битола, Фатма Бајрам Аземовска и Гордана Ѓоргиевска-Неделковски.
На средба се разговараше за активности помеѓу двете институции, тековните проекти од Еразмус плус програмата, но и запознавање со ЕПАЛЕ платформата која нуди многу можности за професионален напредок. Резултатите од овие средби секогаш придонесуваат за непречена соработка помеѓу овие две институции кои се грижат за напредокот на воспитно образовниот процес и вклучување на заедницата во различнии активности.

Сподели на Facebook