Ваучери за учениците од ОСМУ „Д-р Јован Калаузи“-Битола

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Ваучери за едногодишно бесплатно членство во нашата библиотека беа доделени на учениците од ОСМУ „Д-р Јован Калаузи“ - Битола. Учениците овие ваучери можат да ги искористат најдоцна до 1.11.2021 година.

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook

 

 

 

Сподели на Facebook