Подаривме ваучери на сите првачиња од ОУ „Кирил и Методиј“ - Битола

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

На почетокот на учебната година на сите првачиња од ОУ „Кирил и Методиј“ - Битола им подаривме ваучери за бесплатно зачленување во библиотеката.
Ве очекуваме драги ученици и родители да го искористете ваучерот до 01.11.2021 година.

Повеќе фотографии на следниот линк: NUUB Facebook

 

 

 

Сподели на Facebook