Среќен почеток на учебната година со ваучерите од Библиотеката

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Среќен почеток на сите ученици од прво одделение и прва година од основните и средните училишта во Битола им посака м-р Бојан Стефановски директор на НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола со доделување на ваучери за бесплатно едногодишно членство во Библиотеката. Стефановски им посака успешна, плодна и интересна учебна година и нова продуктивна учебна година!

Ве очекуваме да ни бидете идни читатели во Библиотека!

 

 

 

Сподели на Facebook