НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола - Библиотека за сите!

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола е  модерен културен центар кој на своите читатели им нуди нови и креативни проекти, современи услови за пространи групни и индивиудални читални, конференциски сали.
Во библиотеката се одржуваат изложби, конференции, семинари, интерактивни работилници и други активности.
Избор на книги, лектири, енциклопедии, преглед и пристап до магистерски и докторски дисертации, стручна литература за студенти и професори.
Групни и индивидуални  простории за читање и учење.
Сали за конференции.
Пребарување во мрежата Cobiss.net.
Бесплатен Wi - Fi, Кафемат.

Работно време од 7 до 19.30 од понеделник до петок.
Ве очекуваме!

Видео линк: https://www.youtube.com/watch?v=ZJUWaIuG4cQ

Сподели на Facebook