English French German Macedonian

Библиотеката се стекна со Сертификат за општествена одговорност

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола се стекна со Сертификат за општествена одговорност. Ви благодариме на довербата.
Здружението за истражување, анализа, стандардизација и сертификација ИАСС Скопје и додели на Националната установа Универзитетска библиотека НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола  "Сертификат за општествена одговорност IASS : RES.C 2020: 2020“.
По претходна анализа на Библиотеката за општествена одговорност,  грижа за вработените, грижа за околината, филантропија, посветеност за напредок на општеството, како и позитивен пристап во соработка со трети компанија одлучија дека Библиотеката може да се стекне со   "Сертификат за општестена одговорнос IASS : RES.C 2020: 2020“.


Сподели на Facebook