English French German Macedonian

Тивки години - Алена Морнштајнова

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Богдана е затворена девојка која живее со својот студен татко и со добродушната Бјела. Измачена е од напнатоста што владее во нивниот дом и од тајната што не престанува да ѝ се мота низ главата: Зошто нејзината тешко болна баба за време на последната посета ѝ се обрати со „Бланка“? Дознајте зошто романот Тивки години е најпродаваниот роман во Чешка во 2019 година.

Сподели на Facebook