English French German Macedonian

Биди Cool и прати ни Selfie со твојата домашна библиотека

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Почитувани, НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола, на огромно задоволство од големиот број испратени фотографии за конкурсот „Биди Cool и прати ни Selfie со твојата домашна библиотека“, ги прогласи следниве кандидати како најкреативни и добитници на наградата едногодишна бесплатна членарина:

 

 

 

Филип Илковски 5-5 одд. ОУ "Св. Климент Охридски" - Битола

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Давид Трајкоски, I-4 одд. ОУ "Св. Климент Охридски" - Битола

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Јована Атанасовска II-5 одд

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Павел Талевски, IX 2 одд.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Евгенија Кoневска I О.У. „Тодор Ангелевски“ - Битола

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добитниците можат својата награда да ја добијат при зачленувањето или при продолжување на членството на шалтер за издавање на книги, секој работен ден од 7:00 до 20:00.

А на сите останати и на добитниците им благодариме на учеството и се надеваме дека и натаму ќе ги пратат сите наши активности и ќе земат активно учество во истите.

Сподели на Facebook