English French German Macedonian

ОД ПОНЕДЕЛНИК СЕ ОТВОРААТ ЧИТАЛНИТЕ

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Од понеделник 21.09.2020 год. се отвораат читалните во НУУБ. „Св.Климент Охридски“ - Битола, во согласност со препораките на Владата и Министерство за култура, почитувајќи ги сите хигиенски и просторни мерки.

Во следниот прилог можете да прочитате повеќе за протоколите: NUUB.Dokument - protokoli

Сподели на Facebook