English French German Macedonian

Принцезата Султана: Чувај ја мојата тајна - Џин Сасон

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Презрени и несреќни, тие и ги доверуваат на принцезата маките кои им лежат на душата, верувајќи дека свртувањето на вниманието на нивните проблеми ќе помогне на другите жени, кои се наоѓаат во слична опасност, ќе бидат поштедени од таквата судбина, а нивните трогателни прикани се најубедливи од сите сведоштва.

Сподели на Facebook