English French German Macedonian

Некој друг живот - Јелена Бачиќ Алимпиќ

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Близначките Ирене и Марта ван дер Линден безгрижно ги минуваат детството и младоста во живописното гратче Харлем на досег на Амстредам. По изгледот речиси идентични, по карактерот непомирливо различни, нераскинливо се поврзани една со друга. Но, нивниот татко, ценет и богат доктор, чува тајна која може да ја уништи семејната среќа... Човечката злоба, страсната желба за одмазда и мрачниот заговор, од корен ќе го сменат животот на двете сестри. Едната од нив ќе загуби сѐ!

Сподели на Facebook