English French German Macedonian

Пронајди спокој во својата душа -Андреј Курпатов

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Промените се можни само доколку, за животот мислиме на вистинскиот начин Проверете ги на себе 12те нетривијлни решенија, како што тоа го сторија илјадниците читатели ширум Русија. Дали треба да се сакате себеси? – прашање што секој од нас си го поставил во некој период од животот. Човекот по природа е егоист, меѓутоа не може да го искористи сопствениот егоизам. Поради тоа сите страдаат. Во книгава се наоѓаат одговорите на најважните прашања: - Како да се пронајдете себеси? - Како да се престане со играњето на споредна улога и започнување на витинскиот живот? - Како да се превенираат грешките и како да започнете да го градите сопствениот живот во корист на себеси и другите?

Сподели на Facebook