English French German Macedonian

Не можеш да ми купиш љубов - Мари Форс

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Мари Ларкин врши оговорна работа во стоковната куќа Зелени планини. Патрик Марфи е успешен деловен човек од Њујорк. Мари ужива во мирниот предвидлив живот и во питорескниот Батлер, се до моментот кога ќе помине малку повеќе време со харизматичниот њујорчанец на свадбата на Вилијам Абот и Камерон, ќерката на Марфи. Романсата, што на почетокот се одвива преку телефонски разговори, наскоро се претвора во страсна врска што ни Патрик и Мари не сакаат да ја обелоденат, додека не сфатат самите што ги снашло.

Сподели на Facebook