English French German Macedonian

Посета на ученици од ОУ „Стив Наумов“ - Битола

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

На ден 26.02.2020, учениците од II одделение од ОУ„ Стив Наумов “ - Битола ја посетија НУУБ „ Св. Климент Охридски“ - Битола заедно со своите наставнички. Библиотекарите им прочитаа извадоци од лектирите за второ одделение „Зоки Поки“ и „Грдото пајче“, за потоа да можат на истата тема слободно да творат и да ја искористат својата имагинација низ палетата на бои. Ви благодариме на посетата и ве очекуваме повторно. Книга е таа што ни дава можност да лутаме низ фантазиити... На следниот линк следат: ПОВЕЌЕ ФОТОГРАФИИ

Сподели на Facebook