English French German Macedonian

Поинаков крај

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Во рамките на Месецот на книгата, учениците од 5-3 одделение, при ОУ,,Коле Канински,,- Битола со наставничката Лидија Павловска, организираа интерактивна работилница. Работилницата се одржа на ден 05.11.2019 година. За таа цел претставници од Библиотеката присуствуваа на работилницата, во која дадоа допринос во развивањето на љубовта кај учениците кон пишуваниот збор. Во текот на работилницата на учениците им се даде можност на две бајки да го променат крајот. Прочитајте го крајот на бајките „Девојчето со ќибритчињата и „Мице и волшебното самарче“. На следниот линк следат повеќе фотографии од работилницата https://www.facebook.com/pg/nuub.mk/photos/?tab=album&album_id=10157898080328679&__xts__%5B0%5D=68.ARB0_HClwd_wrI1AeNtPt0z8gw3rLNivXZnDkgDS3_C7pLlGXAFagLknKgsVMH2hNWfgHoUyZMt5rZ16Tme377U5H6sSR_uVDWaglWUPrcF7ze6uyrPZmaNWcv3TzHCuv8nQaPz0dAJToqR7GX2Yfc1g8hu8P69eg-9OomvbDa8XaT7DkmBHlhtXnQbZo9SO97F2mKyUFTaByreIK6FBC93COMu93boJ-64vM2zxxq1PvWlsMBJ9XHv4-92Bsx7W23A7AF6N5Qfo7gfY2PXUxcshb5maOqZnGgPU4lhw4mWZ5yPTFAfcGuVEmFczEPYA5HYyYWEwHCcjp4Sd1XcXaJSSm2HWh5W-yk2Op66Wus_Vt3IB7xT-eoKXde2PivXP15EqFw5o77wqNnf8CaiUIfu2OrcfCp0kuKzSSy8M3ua2Phs0aHMlURUUng71QnaEOKCrSNI&__tn__=-UC-R

Сподели на Facebook