English French German Macedonian

Книжевна вечер со српскиот автор Ѓорѓе Д. Сибиновиќ

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Дружење со најчитаниот српски автори Ѓорѓе Д. ПСибиновиќ.
Ќе бидат претставени три негови дела преведени на македонски јазик, романот „Низводно“ поетската збирка „Перото Вилијам Шекспир“ и збирката есеи „Година на бунтот“.

Ве очекуваме на ден 06.09.2019 година (петок) во просториите на  НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола, со почеток  во  18 часот.
Промотор: Елена Богановска
Модератор: Михајло Свидерски
Ве очекуваме!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сподели на Facebook
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер