English French German Macedonian

Кратка историја на времето

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Извонредно дело од сферата на науката, од еден од величенствените умови на нашето време. Книгата на Стивен Хокинг истражува толку длабоки прашања, како што се: како се создала вселената и што го овозможило тоа? Дали времето секогаш се движи нанапред? Дали универзумот е бескраен или пак има граници? Дали има други димензии во вселената? Што ќе се случи кога сè ќе заврши?

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер