English French German Macedonian

Денот кога исчезнавме

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Ени има тајна... Но нема да ви ја каже. Тоа е болна тајна што никој не посакува да ја има, но Ени не е загрижена. Особено не сега, кога се појави некој што е решен да ѝ помогне.

Кејт побегна од дома. Но не сака да ни каже зошто – тоа би ја уништило целта на бегството, зарем не? Но не е толку лесно да се почне од почеток, особено бидејќи една личност ѝ е секогаш во умот.

Ако погледнете под површината, никој не е оној што се претставува. Дури ни Ени и Кејт, старите пријателки, повеќе не се сигурни во тоа кои се навистина. Но колку долго овие пријателки ќе можат да бегаат од своите тајни од минатото, пред да им ја уништат иднината?

„Каква книга! Фантастични ликови, мрачни тајни и паметен, шокирачки заплет кој комплетно ќе ве изненади. Прочитајте ја!“ – Луси Дајмонд, топ 10 најпродавани автори на „Сандеј тајмс“.

„Луси Робинсон успеа да изведе многу ретка работа, да напише роман којшто е тажен исто толку колку што е смешен, а истовремено и психички воодушевувачки. Не можев ја оставам книгата!“ – Кети Реган, автор на бестселерот „Како се запознавме

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер