English French German Macedonian

Промоција на книгата Библиографски опис на составни делови

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

По повод светскиот ден на книгата и авторското право, Националната установа Универзитетска библиотека „Св.Климент Охридски“ – Битола Ве поканува на промоција на книгата (научен труд) Библиографски опис на составни делови : прирачник од авторите: Валентина Дојчиновска-Илиоска, Наташа Бундовска и Софче Марковиќ.

Промоцијата ќе се одржи на ден 24.04.2019 година (среда - утре) со почеток во 13 часот во просториите на Библиотеката (горна сала за промоции)

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер