English French German Macedonian

Трнлива вистина

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас )

Рејчел и Роуз, сега жени со возрасни деца, конечно се соочуваат со судбината што ги прогонува речиси половина век кога беа заменети во болницата. Она што сега им се заканува може целосно да им го загорчи животот и да ги открие длабоко скриените тајни: престојниот брак на способниот и грижлив син на Роуз и проблематичната ќерка на Рејчел. Уште еднаш двете жени и нивните семејства се спротиставени едни наспроти други.

Сподели на Facebook
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер