English French German Macedonian

Претставување на книгата „Крај барата“ од авторот Љубе М. Митрејчевски

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Претставување на книгата „Крај барата“ од авторот Љубе М. Митрејчевски на иновативен и креативен начин со учениците од ОУ „Даме Груев“ - Битола и наставничката Нела Неделковска.

Настанот ќе се одржи на ден 30.01.2019 (среда) со почеток во 11 часот во просториите на Библиотеката.

 

 

 

 

 

 

 

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер