English French German Macedonian

Програма за свечено одбележување на патрониот празник, 2018

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

1. Поздравно обраќање на м-р Бојан Стефановски, директор на НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола;

2. Поетско - музички рецитал, 50 години „Дениција“ од Петре М. Андреевски, Метафора на животот, љубовта и смртта;
3. Промоција на Списание Библиотечен тренд бр. 46, Зборник на излагања од 13-та Роднокрајна средба со битолските писатели од Македонија, Млади поетски перформанси (Избор на поетски творби), Книга 2 - Промотор Илче Стојановски.
4. Изложби: Тематска изложба на книги, Свети Климент Охридски, Библиотеката - место за дружење (сите наши активности во 2018).


6.12.2018 (четврток) во 12 часот
НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола (сала за промоции)

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер