English French German Macedonian

Зајакнување на улогата на граѓанското општество, 2018

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

На ден 27.11.2018 во НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола во организација на Фондацијата за образовни и културни иницијативи „Чекор по чекор“ - Македонија во соработка со Библиотеката. Како дел од проектот финансиран од Европската Унија се одржа предавање на тема Зајакнување на улогата на граѓанското општество во осигурувањето на рамноправност и квалитет во предучилишното образование, воспитание и згрижување.

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер